МФШ святкує Європейський день мов

Згідно традиції нашої школи, учні заслужено отримали свої дипломи з французької та англійської мов від керівників екзаменаційних центрів Французького інституту в Україні (41 диплом) та Dinternal Education (35 дипломів).

Continue reading

Міжнародний день МИРУ

Міжнародний день МИРУ відзначався в МФШ за підтримки пана Сергія Реви з Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. У рамках теми «Сприяння культурі миру», яка була наголошена у 2024 році, учні середньої та старшої школи мали змогу обговорити актуальні проблеми з радником французькою мовою та краще зрозуміти можливі шляхи їх вирішення.

Continue reading

ІІ етап благодійного марафону «Разом до Перемоги!»

18 вересня 2024 року в Міжнародній французькій школі відбувся ІІ етап благодійного марафону «Разом до Перемоги!». У благодійній акції взяли участь учні, вчителі, батьки, технічні працівники Міжнародної французької школи, а також 100 учнів і вчителі ліцею № 104 імені О. Ольжича. Мета акції — зібрати кошти шляхом надання платних послуг та донатів для придбання РЕБ для бійців групи інженерного забезпечення 82-ї ОДШБ.

Continue reading

Офіційне відкриття Року Франкофонії в МФШ

Мережа AEFE оголосила 2024–2025 навчальний рік Роком франкофонії. Для МФШ цей рік розпочався чудовим концертом під відкритим небом. Учні, батьки та вчителі змогли поринути у франкомовний світ через музику та пісні.

Continue reading

Початок нового навчального року в МФШ

«Цей рік буде зосереджений на перемозі та повазі до наших цінностей, зміцненні нашого командного духу!», — заявила наша директорка Тіфен Анрі.

Вона привітала учнів, батьків та всю команду МФШ із початком навчального року та побажала всім сил, творчості, перемоги і реалізації нових проєктів! 🇺🇦🍁🏫🎓🍂

Continue reading